Rešenje za mucanje – jaka volja

minjaMinja: „Za vreme terapije treba da se obrati pažnja prvo kako se pravilno rade vežbe, kako se pravilno napreže stomak, a posle terapija treba da se što više vežba. Da se bude uporan da bi dobili rezultat koji vi hoćete – koji želite.“

 

 

 

Minja: Ja se zovem Minja. Imam 13 ipo godina. Ovde sa treći put. U slobodno vreme izlazim sa drugaricama. Slušam muziku i tako te stvari.

Dr Vorobjev / Prevodilac Jelena: Pošto si spomenula da si već treći put ovde to ne govori da si imala loš rezultat, nego to ustvari govori da zaista želiš da postigneš odličan rezultat i da imaš jaku volju, da te nije dovela samo mama i da ti zbog mame dolaziš ovde nego da prosto tu želju imaš i ti, tako da se doktor nada da ćeš tako i u životu sve rešavatati, tom svojom voljom i što se tiče rezultata koji si do sad postigla da će i ostati. Daj savet na šta treba da se obrati pažnja pre terapije i posle terapije?

Minja: Za vreme terapije treba da se obrati pažnja prvo kako se pravilno rade vežbe. Kako se pravilno napreže stomak, a posle terapija treba da se što više vežba. Da se bude uporan da bi dobili rezultat koji vi hoćete – koji želite.

Dr Vorobjev / Prevodilac Jelena: Doktor se sa tobom potpuno slaže.